Programmets hovedvindue

Hovedprogramvinduet i Kaspersky indeholder grænsefladeelementer, der giver adgang til programmets hovedfunktioner. Her kan du se oplysninger om din computers beskyttelsesstatus, administrere scanningsopgaver og dit webcam, undersøge tilstanden af dine harddiske og smart home-enheder.

Hovedvinduet er opdelt i to dele:

Sidepanel

Sidepanelet i hovedvinduet kan have følgende muligheder:

Bemærk: Tilgængeligheden af sidepanelet afhænger af din abonnementstype. Få mere at vide.

Hovedvindue Hovedvindue

Klik for at åbne Hovedvindue, som giver hurtig adgang til programfunktioner.

Beskyttelsesstatus Beskyttelsesstatus

Klik for at se din computers beskyttelsesstatus. Få mere at vide.

Anbefalinger Anbefalinger

Klik for at finde anbefalinger, der kan hjælpe dig med at fikse svage indstillinger og maksimere din computersikkerhed.

Nyheder Nyheder

Klik for at finde de seneste sikkerhedsnyheder og særlige tilbud fra Kaspersky.

Scanning Scanning

Klik for at administrere scanningsopgaver. Få mere at vide.

Databaseopdatering Databaseopdatering

Klik for at administrere opdateringsopgaver. Få mere at vide.

Webkontrol Webkontrol

Klik for at overvåge og administrere adgang til websteder. Webkontrol er kun tilgængelig, hvis du har aktiveret applikationen med en aktiveringskode til Kaspersky Small Office Security. Hvis du ændrer aktiveringskoden, erstattes Webkontrol af Forældrekontrol (Kina). Forældrekontrol har samme funktionalitet som Webkontrol. Få mere at vide.

Smart hjemmeovervågning Smart Home Monitor

Klik for at administrere dine smart home-enheder. Få mere at vide.

HD-tilstandsovervågning HD-tilstandsovervågning

Klik for at undersøge din harddisks tilstand og aktivér eller deaktivér almindelige harddiskkontroller. Få mere at vide.

Beskyttelse af personlige oplysninger Beskyttelse af personlige data

Klik for at administrere dine fortrolighedsindstillinger. Få mere at vide.

Kontrol af datalæk Kontrol af datalækage

Klik for at finde ud af, om dine data er blevet lækket. Få mere at vide.

Premium-tjenester Premium-tjenester

Klik for at få premium supporttjenester (kun for Kaspersky Premium). Få mere at vide.

Kontrol af identitetstyveri Identitetstyveri

Klik for at finde ud af, om konti, der er knyttet til dit telefonnummer, er blevet kompromitteret (kun Kaspersky Premium ). Få mere at vide.

Profil/ <My Kaspersky-konto>

Klik for at logge ind på din My Kaspersky-konto eller for at få vist oplysninger om dit abonnement. Få mere at vide.

Kontrolelementer i Hovedvindue

Hovedvindue giver hurtig adgang til vigtige programfunktioner og kan indeholde følgende knapper:

Bemærk: Tilgængeligheden af de knapper, der vises i Hovedvindue, afhænger af din abonnementstype. Få mere at vide.

Beskyttelsesstatus

Oplyser dig om problemer med computerbeskyttelse. Få mere at vide.

Scanning

Giver mulighed for at administrere scanningsopgaver. Få mere at vide.

Blokér webcam

Bloker adgang til dit webcam og forhindre ethvert program i at bruge det. Få mere at vide.

Smart Home Monitor

Undersøger enheder i dit hjemme wi-fi-netværk (kun for Kaspersky Plus og Premium). Få mere at vide.

Overvågning af harddisktilstand

Undersøger status for dine harddiske og aktiverer eller deaktiverer almindelige harddiskkontroller (kun for Kaspersky Plus og Premium). Få mere at vide.

Privat browsing

Giver mulighed for at forhindre websteder i at spore dig. Få mere at vide.

Tidslinje

Oplyser dig om programaktivitet. Få mere at vide.